Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Ny slimline DVD-afspiller på markedet


Kategori: Gadgets

Det er Amitech, der lancerer den nye DVD-afspiller i slimline-design, som måler blot 4,4 cm. i højden. Det er ca. halvt så høj som tilsvarende produkter i samme prisleje.
Det er Amitech, der lancerer den nye DVD-afspiller i slimline-design, som måler blot 4,4 cm. i højden. Det er ca. halvt så høj som tilsvarende produkter i samme prisleje.

DVD-afspilleren, som går under navet Amitech DVD 703, er specialdesignet, og passer dermed perfekt ind i den designstil, som Amitech startede op på i efteråret 2001.


Udover det slanke design er DVD-afspiller udstyret med automatisk lysdæmper i displayet, så lyset fra displayet ikke generer unødigt, mens du ser film.

Afspilleren kan ikke afspille MPEG-4, men derudover kan de næsten afspille alle andre formater DVD, VCD, SVCD og DVD-RW. Når du kan afspille DVD-RW (DVD-skiver fra en DVD-brænder), kan du afspille DVD-film eller TV-udsendelser brændt på DVD-skiver.

DVD-afspilleren kan også afspille almindelige lyd-CD’er, samt CD’er med musikfiler som eksempelvis MP3-filer. Ligeledes kan den afspille CD-R og CD-RW-skiver.

En rigtig interessant feature ved denne afspiller er, at den er regionsfri og den har en udvidet kodefri-funktion, som gør det muligt at afspille RCE-beskyttede film (Region Code Enhancement). Hele verden er inddelt i 7 regioner, og køber du en film i USA, kan du normalt ikke afspille den i Danmark, og det er REC, som sørger det. Filmen kontrollerer simpelthen, om afspilleren er i stand til at afspille flere regioner, og er dette tilfældet kan filmen ikke afspilles. Dette er Amitechs DVD 703 sikret imod.

DVD 703 har også indbygget billedviser, så du kan fremvise digitale billeder på Tv-skærmen. Det foregår ved, at du lægger sine digitale fotos over på en CD i jpg-fomat og sætter CD’en i DVD-afspilleren. Derefter kan du via fjernbetjeningen bladre mellem de enkelte billeder.

Vejl. udsalgspris er 1.699 kr.

DVD-afspilleren kan købes her.


Torsdag d. 16 januar 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: