Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

En anderledes fest


Kategori: Blandede

Prøv at tænke tilbage på de sidste 5-10 fester du har været til. Hvis jeg ikke tager meget fejl, har de alle sammen været almindelig fester, hvor alle kom i pænt tøj.
Prøv at tænke tilbage på de sidste 5-10 fester du har været til. Hvis jeg ikke tager meget fejl, har de alle sammen været almindelig fester, hvor alle kom i pænt tøj. Det er også enormt hyggeligt, men hvorfor ikke holde en fest hvor det hele ikke behøver at være så pænt og hvor lattermusklerne kan få frit løb? Det kan du gøre, hvis du bygger din næste fest over et eller andet tema.

Herunder kan du få inspiration til en anderledes fest, men hvis du ikke lige synes, at det tema du kunne tænke dig at bygge en fest over, er i mellem, så find på dit eget tema.

Du får også nogle ideer til både mad og drikke, men hvis du ikke er med på den, kan du selvfølgelig altid servere noget, som du mener, er bedre. Det skal ikke være det, der afholder dig fra at holde en anderledes fest!

60'er fest
60'erne var en herlig tid. Hippier, lapper på tøjet, store striktrøjer, hashkager og en hashpibe der gik på omgang. Protester, nøgenhed og frihed var nøgleord dengang. Denne fest skal selvfølgelig afspejle den tid, og hvis alle tager den stemning med til festen, som der var dengang, kan det vist kun blive en succes.


I menuen skal der være masser af grøntsager, og det skal være så rene varer som muligt.

Hvis du ikke er til en pibe med hash der går på omgang, vil jeg foreslå en gang te med snaps i, gerne en urtete.

Adam og Eva fest
Dette er favorit festen for alle single mænd. Påklædningen for både mænd og kvinder består af et figenblad, ét figenblad.

Det vil være en god ide at spise lidt hjemmefra, da menuen udelukkende består af frugt, masser af frugt. Men pas på, meget frugt kan som bekendt give lidt løs mave og det er ikke så nemt at skjule i bar røv og figenblad.

Den gang havde de jo ikke alkohol, så jeg vil foreslå, at der bliver snydt på det punkt - det kan man selvfølgelig også med maden, hvis man føler mest for det.

Bad taste party
Dette er festen der lægger op til en rigtig latteraften. Det gælder om at tage det værste af det værste tøj på. Der er ingen grænser for, hvor grim og fjollet det må være.

Menuen er 100% valgfri, og det er drikkevarerne også.

Bare-jeg-var-barn-igen-fest
Med denne fest er der lagt op til en god fest med masser latter og godt humør. Om du kommer i baby kostume med ble og sut, eller du kommer som et lille barn, der lige har fået en is, eller du kommer som barnet der skal i skole den første dag med skoletaske og det hele, er op til dig. Du kan selvfølgelig også komme til festen som hip-hopper eller punker.

Maden skal bare være alt det som børn spiser, agurkehapser, is, toast, makrelmadder osv.

Der er masser af børn, der har prøvet at drikke sig fuld i en tidlig alder, men der er ikke nogen rød tråde i, hvad du skal drikke, det er valgfrit.

Discofest
Denne fest er selvfølgelig inspireret af ”Grease” og ”Saturday Night Fever”. Mændene har enten lædertøj eller jakkesæt på i friske farver. Håret har fået en gang fedt og sidehåret er redt tilbage mens pandehåret er kørt frem i en krølle. Pigerne har små nederdele på i friske farver. På fødderne har de små strømper og gårdsangersko. Hele aftenen danses der til musikken fra dengang, og pigerne svinges op i luften, og trækkes gennem benene, mens deres kjoler får så meget luft under vingerne, at man kan se deres trusser.

Menuen består af toast og hotdogs og hele aftenen drikkes der øl.

Gangsterparty
Endelig har du chancen for at lufte dit maskingevær og filthatten i venners lag.

Middagen skal være overdådig, og der må ikke mangle noget af noget.

Mændene drikker godt med whisky og kvinderne drikker champagne. Lækre drinks vil naturligvis også være at finde denne aften.

James Bond fest
Masser af dejlige kvinder, smoking og hurtige biler hører til denne aften. Er du ikke til smoking, kunne du jo alternativt dukke op som M eller som en af skurkene.

Menuen er valgfri, det skal blot være noget som er lækkert.

Det giver sig selv, hvad der skal drikkes... ”Shaken - not stired”. Pigerne må også gerne drikke champagne.

Kom-som-du-er-fest
Kom-som-du-er-festen er en rigtig impulsiv fest. Et par stykker finder ud af, at de har lyst til en fest, og så ringer de ellers rundt til venner og bekendte, og inviterer til fest. Som navnet siger, man må ikke dresse sig op, inden man går ud af døren. Man skal blot tage af sted, som man er. Som du ved, bliver impulsive fester ofte de sjoveste, men risikoen er selvfølgelig, at alle ens venner har lavet andre planer.

Hvis festen bliver stor, er der formentlig ikke nok mad i køleskabet, så det vil være oplagt at ringe efter pizza.

Har du ikke nok drikkevarer, må gæsterne selv tage med hjemmefra. Alternativt kan de smutte omkring den nærmeste kiosk og købe noget.

Landevejsridder fest
Dette er dagen for habit jakker og medaljer. Det er også en fest, hvor du ikke behøver at gøre det store ud af dig selv, så både strithår og skægstubbe er tilladt denne dag.

Det er også dagen hvor der skal drikkes mere end der skal spises. Der indtages masser af guldøl og portvin. Portvinen drikkes direkte af flasken.

Fængselsfest
Aldrig har fængselsbetjentene og fangerne haft det så godt sammen. Det er selvfølgelig betjentene der bestemmer, så vil en betjent danse med en fange, er der ingen vej uden om. Til gengæld må fangerne gøre oprør, hvis de ikke bliver behandlet godt nok.

Menuen kunne enten bestå af gule ærter, skipper laps sovs eller kartoffelmos med kødsovs til.

Alkoholmæssigt er der frit valg på alle hylder.

Togafest
Togafesten er vist klassikeren blandt anderledes fester. Skulle der være en enkelt eller to, som ikke ved hvad en togafest er, kan jeg fortælle, at man kommer med et lagen over sig. Enten kan man klippe hul til hovedet, eller også kan man vikle sig ind i det. Om man har noget under lagnet, undertøj eller lignende er op til en selv.

Når man kommer til en togafest, minder det jo om noget fra det gamle Rom, så det vil være naturligt, at der bliver serveret frisk frugt, kød og vin til festen. Maden serveres gerne på sølvfade, og spises med fingrene.

Vilde vesten fest
Så er vi kommet til det vilde vesten med cowboys og indianer. Skal festen være gennemført, uddeles der roller på invitationen, sheriffen, cowboys, hasardspillere, cancan piger, indianere og høvdingen, de skal alle være der.

Menuen skal være lidt ”rå”, og naturligvis skal det fine porcelæn ikke være fremme denne dag.

Drikkevarerne skal være øl og whisky, eller som indianerne ville have sagt det ”øl og ildvand”.


Mandag d. 13 januar 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: