Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Cigarer direkte i postkassen


Kategori: Gadgets

Det har flere år været populært at ryge cigarer til særlige lejligheder som jul, nytår, bryllup og fester med gode venner.
Det har flere år været populært at ryge cigarer til særlige lejligheder som jul, nytår, bryllup og fester med gode venner.

Nogen forbinder det at ryge cigarer med at være in, andre forbinder det med store tåger og en grim lugt. Personligt mener jeg, at det giver hyggen en ekstra dimension, og er det en god cigar, kan det også være en stor nydelse. Det ultimative er, når middagen er indtaget, at cigarerne bliver fundet frem. Rødvinsglasset bliver fyldt op, cigarerne bliver klippet og til sidst bliver de tændt forsigtigt op. Uhmmm!


Hvis du ikke er fast cigarryger, er du normalt heller ikke den store kender, så er problemet altid, hvilken cigar skal der købes? Hvor? Og hvor meget bør den koste?

Det problem kan du nu få hjælp til, da du som noget helt nyt nu kan købe cigarer på nettet og få dem tilsendt direkte med posten.

Ideen er, at du hver måned eller når du føler for det, kan modtage 4-6 kvalitetscigarer med posten, som sendes i en specialemballage. Sammen med cigarerne modtager du information om hvor cigarerne kommer fra, hvilken tobak de er fremstillet af, hvordan de er produceret og andre ting der kan være interessante at vide om cigarerne du nyder. På den måde kan du prøve dig frem, og derved finde den eller de cigarer som du mener er bedst.

Du skal dog være opmærksom på, at cigarer helst skal ligge ved en temperatur på 16-18 grader og luftfugtigheden skal være på 65-70%. Jo længere tid de ligger i ugunstige forhold, jo tørrer bliver der. Det er derfor en god ide, at ryge dem kort tid efter du har fået dem hjem.

4-6 cigarer koster 199 kr hos b2b-distribution.Fredag d. 29 november 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: