Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Skyl snapsen ned med en vise


Kategori: Blandede

Nogen siger, at en snaps uden en vise er som en sild uden ben. Derfor startede De Danske Spritfabrikker sidste år en ny tradition. Eller de regner med, at det bliver en tradition, de vil i hvert fald gøre deres til det!
Nogen siger, at en snaps uden en vise er som en sild uden ben. Derfor startede De Danske Spritfabrikker sidste år en ny tradition. Eller de regner med, at det bliver en tradition, de vil i hvert fald gøre deres til det!

Sidste år valgte de Flemming Jensen til at lave en snapsevise, i år har de valgt Eddie Skoller og næste år har Michael Bundesen fra Shu-bi-dua sagt ja til udfordringen, om at lave en snapesvise.


Eddie Skoller har brygget hans melodi over den gode gamle ”Nu’ det jul igen”, fordi den signalerer gentagelse. På samme måde som juleakvavitten udkommer i en ny version hvert år op til jul.

”Folk synger altid de samme drikkeviser, og det har man gjort, lige så længe jeg kan huske. Jeg tror, at det hænger sammen med, at mange af de drikkeviser, der findes, er for indviklede - og jeg har derfor forsøgt at gøre min snapsevise så folkelig som muligt i håb om, at den kan gå ind på lystavlen.” siger Eddie Skoller.

Visen blev fremført af Eddie Skoller ved et arrangement på Café Carlton i København tirsdag den 26. november, hvor De Danske Spritfabrikker var vært ved en utraditionel julefrokost. Og naturligvis var der rig mulighed for at afprøve sangens kvaliteter i forbindelse med snapsedrikning.

Hvis du ønsker at se visen, kan du gøre det ved at klikke på linket herunder. Der er også mulighed for, at du kan printe den, så er den nem at tage med til en julefrokost. Tryk blot på ”Udskriv” lige over overskriften.
Årets snapsevise 2002

Hvis du ikke mener, at én snapesvise er nok, har jeg lært en snapsevise af en god ven, som du også kan printe og tage med. Fordelen med den er, at den er meget enkel - også hvis du får en snaps eller to for meget.
Den finske snapsevise


Torsdag d. 28 november 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: