Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Jul, julefrokost, øl, snaps, utro...?


Kategori: Gadgets

Har vi ikke alle sammen prøvet det? At komme hjem fra en julefrokost og blive overfaldet af den bedre halvdel, fordi der sidder et langt lyst hår, eller to på jakken?
Har vi ikke alle sammen prøvet det? At komme hjem fra en julefrokost og blive overfaldet af den bedre halvdel, fordi der sidder et langt lyst hår, eller to på jakken? Hvorpå den skærende stemme lyder gennem luften ”Nå, så kunne hun alligevel ikke holde fingrene fra dig, hva’???? - Hun er en smatso, er hun. Og dig, du kunne vel ikke holde fingrene væk???, ku’ du??”.


Nu skulle den situation ikke kunne opstå mere, for næste gang der er tvivl om du, eller hun, har ”lavet noget” eller ej, tager I bare ”Handy Truster”. Taler til den, og så falder afsløringen promte, hvis der er blevet lavet noget, der ikke burde.

”Handy Truster” er en lille mekanisk ting, der analyserer stemmen, når du taler til den. Dommen fra den bliver vist via 9 niveauer, startende med et helt æble til et totalt afgnavet æble. Udover at den kan vurdere sandheden, kan den også måle dit stressniveau.

Hvordan sandheden kan inddeles i niveauer, kan jeg ikke lige gennemskue. Jeg troede, det var sådan, at enten taler man sandt, eller også gør man ikke. Men det kan måske have noget med spørgsmålet at gøre? Hvis hun nu spørger lidt løst ”Har du lavet noget?”. Og du svarer ”Argh... ikke sådan... jeg bliver jo hos dig...”. Jeg ved det ikke.

Det virker som en sjov lille ting, men det bør nok ikke være den, der afgør, om jeres forhold skal forsætte eller ej.

Her på BOSSMAN ved vi ikke om Handy Truster stadig er i produktion, eller om den stadig forhandles, hvis du ved, hvor man kan få den skriv da venligst til info@bossman.dk


Torsdag d. 21 november 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: