Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

256 MB harddisk i en nøglering


Kategori: Gadgets

Hvis det står til Amitech, er det på tide at sende disketten på pension, når de sender deres nye produkt SmartDrive på gaden.
Hvis det står til Amitech, er det på tide at sende disketten på pension, når de sender deres nye produkt SmartDrive på gaden. Amitech SmartDrive er en harddisk med plads til op til 256 MB og indbygget USB-stik - og så fylder den ikke mere end en nøglering.

På denne lille fikse sag kan du gemme billeder, filmklip, lyd og tekst og læse dem ind igen på en anden pc. Tilslutning sker nemt og enkelt - den sættes i USB-stikket og et nyt drev dukker frem i Windows. Drevet fungerer fuldstændigt som en lille, mobil harddisk.SmartDrive er ideel til sikkerhedskopiering, så du sikrer at de vigtigste data er intakte, hvis tordenvejr, tyve eller andre ulykker rammer pc’en, mens du ikke er hjemme, du stikker bare sine data i lommen.

Den lille harddisk kan sluttes direkte til maskiner med Windows XP eller ME. For ældre versioner kræves en driver, som kan hentes gratis på www.amitech.dk, når der er behov for det.

SmartDrive fås i størrelser op til 256 MB, svarende til ca. 178 disketter, og leveres med et USB-kabel, hvis USB-stikket sidder bagerst på pc’en.

MEN har du en ældre maskine, uden USB-stik, skal du altså lige opgradere din PC først. Nå ja, Amitech er Danmarks største producent af pc’ere, så de vil sætte pris på, at du opgraderer din maskine - til en af deres ;-)

Priser inkl. moms:
32 MB: 399 Kr.
64 MB: 599 Kr.
128 MB: 899 Kr.
256 MB: 1.599 Kr.


Mandag d. 4 november 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: