Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

"Motion" i soveværelset


Kategori: Krop og velvære

Hallo din gris... kan du så få de beskidte tanker væk! Den her artikel har intet med sex eller erotik at gøre overhovedet. Tværtimod. Det er omkring dit velvære.
Hallo din gris... kan du så få de beskidte tanker væk! Den her artikel har intet med sex eller erotik at gøre overhovedet. Tværtimod. Det er omkring dit velvære.

Faktisk kan du - hvis du gør som denne artikel beskriver - gavne dit velvære, få ryddet op i dit soveværelse, få skabt et bedre miljø i soveværelset og opnå en stor tilfredsstillelse fordi du har ydet noget. Lyder det for godt til at være sandt?Lad os se på hvad du skal bruge:
  Godt med frisk luft
  En spand
  En klud
  Vand
  Et rengøringsmiddel
  En støvsuger
  En eller flere store sorte affaldssække
  2-3 timer hvor du ikke bliver forstyret
  Masser af gåpåmod
  En god portion energi

Lad os komme i gang, det sker jo ikke af sig selv.

Start med at åbne vinduet. Du skal være opmærksom på, at det kommer til at støve en del, med mindre du jævnligt gør rent i soveværelset - eller du har en kæreste, der ofte gør det.

Træk sengetøjet af din seng og læg det til vask. Hæng dyne og hovedpude udenfor. Alternativt kan du lægge det udenfor på et bord eller en stol. Har du et underlag i din seng, skal det også med ud.

Støvsug dit gulv. Det skal ikke være grundigt, du skal bare fjerne det værste støv, da det skal støvsuges igen senere.

Støvsug din seng grundigt.

Hvis du har et skab, hvor der står nogle ting på, skal du tage dem ned. Gennemgå alle tingene og smid det ud, du ikke bruger mere, i en sort affaldssæk. Det, du beholder, skal pakkes tilbage. Tag en fugtig klud og tør skabet af ovenpå. Er det meget støvet, skal du tørre efter, til der ikke er mere støv. Sæt tingene du vil gemme tilbage.

Tag en pause hvor du drikker noget vand, så eventuelt støv kan falde til ro i soveværelset - og du kan få støvet skyllet væk fra din mund.

Var det meget støvet på skabet, vil det være en god ide, at støvsuge gulvet igen.

Tøm hele skabet. Ryd op og smid det ud, du ikke bruger mere. Tør alle hylder af med en fugtig klud. Resten lægges tilbage, når hylderne er tørre.

Tag en pause hvor du drikker godt med vand. Du er formentlig træt nu, men der er altså stadig en del der skal gøres, så du må holde ud lide endnu. Tænk på hvor godt det bliver, når du er færdig. Det kan give lidt ny energi.Hvis du - som så mange andre - har en masse under din seng, skal det ud nu. Ryd grundigt op i det, og smid det, du ikke bruger mere, i en sort affaldspose. Når du har ryddet op i det, trækker du sengen ud, og støvsuger grundigt bagved og under den. Har du trægulv eller linoleumsgulv, skal det også vaskes. Glem ikke panelerne, de skal også have en tur. Sæt sengen tilbage og sæt tingene der kom derfra ind under igen.

Hold en pause og drik noget mere vand.

Har du et skrivebord eller en kommode i dit soveværelse, skal det tages nu. Alle skuffer skal tømmes og ryddes op. Alt hvad du ikke bruger mere - ja det skal selvfølgelig samme vej, som alt det andet du ikke bruger mere, i en sort affaldssæk. Støvsug skufferne og tør efter med en fugtig klud. Møblet skal naturligvis også tørres af udvendigt. Læg tingene du vil gemme tilbage.

Nu skal du tørre alle billeder af med en fugtig klud og fjerne evt. edderkoppespind i hjørnerne.

Støvsug gulvet grundigt. Kan det vaskes, skal det også vaskes.

Puds spejlet og alle billeder med glas for.

Puha... nu er du færdig. Det holdt hårdt, men du har fået brugt en masse herlig energi, og dit soveværelse er fuldstændig rent nu. Jeg tør i øvrigt godt love dig, at du får en kanon god søvn efter sådan en omgang. Ikke kun den efterfølgende nat men også noget tid efter. Du kan ligefrem mærke hvor rent, der er blevet i soveværelset. Og så er det jo dejligt at have fået smidt en masse gamle ting ud, så der er plads til, du kan samle noget nyt ;-)


Torsdag d. 24 oktober 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: