Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Forøg dine chancer for at score


Kategori: Mellem mænd

Du kan klart forøge dine egne chancer for at score, hvis du tænker dig om, inden du går i byen.
Du kan klart forøge dine egne chancer for at score, hvis du tænker dig om, inden du går i byen. Lad os tage et par eksempler.

Du tager af sted og ligner en lastbilchauffør, der lige er kommet hjem fra arbejde. Beskidte cowboy bukser med hængerøv i. Et par udslidte træsko. En skovmands skjorte hvor ærmerne er smøget op og med et par følgesedler i brystlommen. Tegnebogen stikker op fra baglommen. Håret stritter, og du er ubarberet.

Forestil dig så, du tager af sted og ligner en succesfuld forretningsmand. Sort jakkesæt, hvid skjorte, et smart slips og sorte sko. Ha´ gerne et par sorte seler på, det fuldender looket, hvis du tager jakken af.

Lad os så lige få på det rene, at der absolut intet er galt i at være lastbilchauffør, men det er ikke det udseende, de fleste kvinder falder for, når de er i byen. Heller ikke selv om du er utroligt charmerende!

Denne checkliste går på, hvad du kan gøre, inden du tager i byen, som der er flest kvinder, der falder for, når de er i byen. Det er selvfølgelig ikke det samme som, at du kan score alt og alle, men følger du listen, inden du går i byen, forøger du dine chancer!Alkohol - er en herlig ting, men drik ikke for meget inden du tager ud af døren - eller i løbet af aftenen. Det er kikset at vælte rundt, og det er uheldigt, hvis du møder en sød pige, og så skal du spørge flere gange, hvad hun hedder, fordi du glemmer det.

Ansigtet - smør en god creme ud i ansigtet, efter du har barberet dig og været i bad.

Briller - det ser grimt ud, hvis dine briller ser ud som om, de er pudset i leverpostej, sørg derfor for at pudse dem inden du tager i byen.

Bukser - dine bukser skal være pæne og altid være nystrøget, når du skal ud og score. Du bør fravælge lærredsbukser, da de krøller for nemt. Cowboybukser kan du tage på, når du skal ud og drikke en øl med vennerne.

Bælte - har du ikke seler på, bør du have et pænt bælte på. Det må ikke være for langt eller for kort. Hvis det har den rigtige længde, når det lige igennem den første strop i dine bukser, når det er lukket. Farvemæssigt skal det have samme farve som dine sko.

Deodorant - lige så vel som mænd kan lide en kvinde, der dufter godt, kan kvinder også lide, når mænd dufter dejligt. Vær sikker på at den, du tager på, passer til dig. Nogen deodoranter kommer man nemmere til at lugte af sved af.

Hænder - hvis du har et arbejde der gør, at dine hænde altid er beskidte at se på, er det en god ide at tage et håndbad. Smør dine hænder ind i en lækker creme når du har været i bad, så får du bløde hænder.

Hår - uanset om du har langt hår, kort hår eller er skaldet, er det vigtigt, at du ser soigneret ud. Håret skal være vasket og sidde pænt. Er du skaldet, må der ikke sidde små totter af hår, som du ikke har fået fjernet.

Jakken - har du blæser på, er det vigtigt, at den matcher både skjorte, slips og bukser. Har du en jakkesæts jakke på, bør det være de originale bukser du har på til. Du bør holde dig væk fra jakker, der er lavet af hør, da de krøller som ingenting. Kan du og dit jakkesæt bære det, ser det godt ud, hvis du har et lommetørklæde i brystlommen på din jakke.

Mund - sørg for at børste dine tænder inden du tager af sted. Du bør også altid have et par tandstikker i din lomme, just in case. Det er ikke særligt spændende at se på en, der smiler med kød mellem tænderne.

Lommetørklæde - har du et lommetørklæde til at sidde i brystlommen på din jakke, skal det passe til farvemæssigt, og naturligvis skal det være nystrøget.

Læbepomade - bør du altid have med i lommen. Kvinder elsker, som mænd, at kysse et par bløde læber.

Negle - du skal altid sørge for at have rene og vel klippede negle. Det gælder både på hænder og fødder.

Næse - søg for at pudse den inden du tager af sted, og trænger du til at pudse den senere, så gør det foran et spejl. Det er ikke heldigt, hvis der sidder noget i den :-/

Næsehår - har du nogen næsehår, der stikker ud, så klip dem af eller fjern dem med en skægtrimmer eller en næsehårsklipper. Hvis du er hardcore, kan du også rykke dem ud med en pincet, så varer det længere tid, inden de stikker ud igen.

Pung - pungen bør du ikke have til at sidde i din baglomme, med mindre du har taget jakken af, så er der ikke så mange andre steder. Put den i inderlommen på din jakke.

Seler - har du ikke bælte på, virker seler rigtig frisk til en flot habit. De skal have samme farve som dine bukser. Hvis du er en stor mand, bør du holde dig til et bælte, da du ellers nemt kan komme til at minde om en hygge-onkel. Han er selvfølgelig rar at se på, men det er som regel ikke ham, der tager pigen med hjem.

Skjorten - skal altid være strøget pænt. Kan du ikke selv gøre det, så få en til at hjælpe dig, når du skal ud og score. Har du slips på, bør du kun åbne den øverste knap, hvis det er virkelig nødvendigt, hvis det bliver for varmt, eller den strammer. Når du tager af sted, skal ærmerne være tilknappede, de må dog gerne knappes op, hvis du tager jakken af i løbet af aftenen.

Sko - skoene skal altid være nypudsede, når du går i byen. Husk også at fjerne evt. mudder eller jord fra sålen. Sorte sko kan passe til 98% af alt tøj, men vær opmærksom på at hvis du er i byen i et rigtig smart sæt tøj, skal det ikke ”bare” være et par sorte lædersko du tager på, så skal det være sko med skinnende overflade, laksko.

Skæg - uanset om du har et ”lokumsbræt”, fuldskæg, et lille et under underlæben eller noget helt andet, er det vigtigt, at det ser plejet ud. Den del der ikke er skæg på, skal være barberet, jo glattere jo bedre.

Skæl - har du skæl, bør du ikke tage for mørkt tøj på, da det nemmere ses, på mørkt tøj.

Slips - har du slips på, hvilket du klart bør have, skal det selvfølgelig passe til resten af tøjet. Kvalitets slips er dyre, men det kan svare sig at købe et ordentligt slips. Hos Slipseknuden kan du i øvrigt spare op til 60% på kvalitets slips. Slipset sidder rigtigt, hvis spidsen når lige ned over buksekanten. Kan den tynde ende på slipset ikke nå ned i ”holderen” på bagsiden af slipset, kan du putte den ind bag skjorten, mellem de to øverste knapper. Hvis du går ude i blæse vejr, bør du holde dit slips på plads med hånden, det ser enormt sjusket ud, hvis det hænger på ryggen af dig.

Slipsenål - er du i tvivl, om du skal tage en på eller ej, så lad være. Hvis du vil have en på, så sæt den en tredjedel over buksekanten mod slipseknuden. Der er mange, der gør det omvendt, sætter den en tredjedel nede under knuden, og det er helt galt!

Strømper - når du går i byen, er det vigtigt, at dine strømper ikke sidder i ”ål”. Længden på dem er heller ikke uvæsentlig. Hvis dit ben er bøjet 90°, skal de nå ca. halvvejs fra hælen til det bøjede ben. Farvemæssigt er det straks værre. Det er bedst, hvis du vælger nogen, der er ensfarvet - og farven bør enten være den samme som skoene eller dine bukser. Der findes tusindvis af kombinationer, så er du i tvivl, bør du opsøge en tøjbutik og spørge dem til råds.

Vielsesring - har du tidligere været gift, og går du stadig rundt med vielsesringen, skal den af.

Øjenbryn - mænd må gerne plukke sine øjenbryn. Ikke fordi de skal gøres tynde, men er der nogen hår imellem, som er længere, eller er der nogen, der er blevet hvide, så fjern dem med en pincet. Fjern også gerne dem der sidder lidt skævt i forhold til resten.

Ørene - skal være rene. Har du små hår, der stikker ud af dem, bør du fjerne dem. I øvrigt skal du passe på, når du renser dem med en vatpind. Den må ikke blive stoppet for langt ind, da der så er mulighed for, at dit ørevoks kan danne en prop, som du skal til lægen for at få skyllet ud.

Ørering - nogen kvinder er til det, andre er ikke, så hvis du vil have størst chance for at score, bør du lægge den på hylden, inden du går ud. Det er selvfølgelig en del af din personlighed, så det er forståeligt, hvis du enten ikke vil, eller har svært ved at tage den af.

Husk, jo mere du har gjort ud af dig selv, jo bedre føler du dig. Jo bedre du føler dig, jo mere selvtillid får du, og dermed bliver det nemmere at score.

God tur og held og lykke!Onsdag d. 23 oktober 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: