Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sådan opnår du lidt ekstra overfor kæresten


Kategori: Mellem mænd

Du kender garanteret dét, at du kunne tænke dig at få fri en aften hjemmefra, fordi du skal ud med gutterne - så her er tricket, hvordan du får lov, UDEN at få noget bøvl med kæresten.
Du kender garanteret dét, at du kunne tænke dig at få fri en aften hjemmefra, fordi du skal ud med gutterne - så her er tricket, hvordan du får lov, UDEN at få noget bøvl med kæresten. Tricket kan også bruges, hvis du trænger til lidt ekstra god sex - eller hvis du gerne vil have hende til et eller andet. Men shhhh... sig det ikke højt... og del det ikke med nogen! Det kan jo ikke nytte, at hun hører at alle veninderne har prøvet det, så er ideen lissom væk, hun skal tro, det er noget, du selv har fundet på, ok?

Roser kan bruges til mere end én tingEn lille uge inden klimakset, smutter du lige omkring en blomsterbutik, inden du kommer hjem fra arbejde og køber en buket roser. Det er vigtigt, at det er roser, og kan du få buketten til at passe med noget størrelsesmæssigt, en blomst for hvert år eller hver måned I har kendt hinanden, vil det være bedst, men det er selvfølgelig ikke noget krav, 10 eller 12 stk. er også okay.

Passer det ikke lige ind i dit kram at købe dem i en butik, kan du bestille roserne direkte på nettet hos Interflora. Her fås blomsterne fra 20 - 40 kr. stykket, afhængig af hvor lange de skal være, og så bliver de leveret direkte til hende.

Når hun får blomsterne i hånden, uanset om du har afleveret dem, eller de er leveret af en anden, bliver hun varm om hjertet. Har du lagt et kort ved, med nogle søde ord som ”jeg elsker dig” eller ”jeg har savnet dig”, bliver hun endnu mere varm om hjertet. Bemærk, hvis du sender blomsterne til hende, SKAL der være et kort med, hun skal med det samme vide, hvem de er fra!


Klimakset
Nu skal du huske, at du ikke bare må leve for højt på den buket roser, du her givet hende, dvs. ”kræv” ikke for meget af hende op til klimakset, så udebliver effekten måske, og det ønsker du jo ikke.

En lille uge efter du har givet hende roserne, skal du forsøge at finde den dag, hun er mest træt eller har mest stress. Så skal du, uden hun ser det eller tænker over det, lave en balje med dejlig varm vand og putte en spiseskefuld salt i samt et par dråber madolie.

Ta´ nu baljen ind i stuen. Hvis hun sidder i sofaen, skal du sætte den lige foran hende, ellers henter du hende, beder hende sætte sig i sofaen, og så sætter du baljen lige mellem hendes fødder.

Hvis roserne du købte, ikke er lige i nærheden, skal du hente dem. Lige for øjnene af hende brækker du hovederne af roserne, og smider dem ned i vandet. Se på hende mens du gør det og gerne på en lidt fræk måde. Nu er hun spændt, og du har fuldstændig hendes opmærksomhed!

Læg dig på knæ foran hende, tag hendes strømper af, og sæt hendes fødder ned i baljen. HUSK vandet skal være varmt, men det må ikke være så varmt, at hun ikke kan have fødderne deri.

Nu lader du hende bare sidde i et kvarters tid, hvor den sidste olie fra roserne trækker ud i vandet og gavner hendes fødder. Og hun sidder bare med et sagligt smil, og tænker, hvad skete der lige her...?

Når tiden er gået, går du ind i stuen med et håndklæde, en fodfil og en god fed creme (jeg kan anbefale, at det er en creme med kamfer i, det gør fødderne utroligt friske). Sæt dig på knæ foran baljen, ta´ hendes fødder op en efter en og giv dem med fodfilen, hvis hun har hård hud på fødderne. Har hun ikke hård hud på fødderne, skal du selvfølgelig ikke bruge filen.

Tør hendes fødder grundigt i håndklædet og smør dem godt ind i den fede creme, samtidig med at du maserer hendes fødder. Hver fod skal masseres i omkring 5 min., så det skal du ikke gøre på knæ foran hende, der skal du sætte dig op i sofaen. Læg håndklædet i skødet og hendes fødder ovenpå. Hvis du gør det på dine knæ på gulvet, får du ondt i både knæ og ryg.

Nu skal hun bare sidde stille med fødderne oppe i sofaen og håndklædet under, for ikke at svine sofaen til, i en halv times tid. Når hun rejser sig og begynder at gå rundt, vil det føles, som om hun går rundt på vat eller på en rigtig blød og lækker græsplæne... kan du forestille dig, hvad du nu kan få lov til?

Jeg lover dig, det vil være det hele værd!! Hun vil elske dig for det - og når du en aften eller to efter fortæller hende, at du for øvrigt gerne vil i byen med vennerne i weekenden, hvad tror du så hun svarer??
Medmindre du har været hende utro eller behandlet hende skidt på en anden måde, så ved jeg godt, hvad hun svarer ;-)


Tirsdag d. 11 juni 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: