Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sex i længere tid


Kategori: Gadgets

Vi har alle sammen prøvet det. Du ligger i en dejlige kvinde, og kan ikke lade være med at nyde det i fulde drag... og baaang... kanonen bliver skudt af for tidligt. Hun når ikke at komme, og du får en vissen og ligegyldig orgasme.
Vi har alle sammen prøvet det. Du ligger i en dejlige kvinde, og kan ikke lade være med at nyde det i fulde drag... og baaang... kanonen bliver skudt af for tidligt. Hun når ikke at komme, og du får en vissen og ligegyldig orgasme.

Kunne det være undgået?
Ja, det kunne det formentligt. Der findes masser af små husråd, som kunne have udskudt det. Du kunne have tænkt på hvilke regninger, der skulle betales til den første, opvasken eller hvilken julegave du skulle købe til din mor. Du kunne også være begyndt at vippe lidt med tæerne og have tænkt på det. Der var selvfølgelig også den mulighed, at I kunne have taget en pause og have drukket en kop kaffe. Eller hvad med at du havde sagt, ”Et øjeblik, jeg skal lige noget...”, så drønede du ud i køkkenet, åbnede fryseren og tog en pose isterninger, og satte den i skridtet et minuts tid. Bagefter skulle du have taget en sodavand med tilbage, ”Jeg skulle bare lige hente den her, jeg var lidt tørstig, er du ikke også det...?”.Sex i længere tid anno 2002
Nu skulle det ikke længere være nødvendigt at bruge de tidligere husråd, da der er kommet et nyt kondom på markedet. Et kondom med lokalbedøvende creme indvendigt... ja du læste rigtigt. Når du tager det på, bliver dit lem svagt bedøvet og dermed kan du holde længere. Det her er simpelthen kondomets Formel-1. Kondomet som hedder ”Durex Performa”, blev efter kun 2 måneder i Holland det mest sælgende kondom, så mon ikke også der bliver bud efter det her i landet.

”Durex Performa” kan købes hos www.kondomaten.dk

Hvis du ikke har noget problem med at holde dig, og du er til lir, kan du i stedet for købe ”Durex Gold”. Med ”Durex Gold” er kondomerne pakket ind som guldmønter.

Hvis du nemt får udløsning - og du har enorme mængder sæd i dig - skal du satse på kondomatens weekendpakke, den består af 144 stykker kondomer ;-)


Torsdag d. 10 oktober 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: