Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Ny CD- og MP3-afspiller fra Amitech


Kategori: Gadgets

"Amitech MP3 Freeman 510" er den nyeste CD- og MP3-afspiller fra Amitech. Afspilleren læser både CD, CD-R og CD-RW-skiver. Freeman 510 er en ny og forbedret udgave af selskabets hidtidige MP3-produkt, Amitech Freeman.
Se et stort billede af afspilleren”Amitech MP3 Freeman 510” er den nyeste CD- og MP3-afspiller fra Amitech. Afspilleren læser både CD, CD-R og CD-RW-skiver. Freeman 510 er en ny og forbedret udgave af selskabets hidtidige MP3-produkt, Amitech Freeman.

Den nye afspiller viser som noget nyt sang- og kunstnernavn i displayet via ”ID3 tags”. ”ID3 tags” er et specielt område i filen, hvor informationer lageres. Det gør søgningen efter den ønskede sang meget lettere. Mange MP3-filer har i dag ”ID3 tag”, men ellers kan man nemt selv lægge informationen ind ved hjælp af forskellige programmer. Inden cd-brænding, kan musik-filerne lægges ned i forskellige undermapper, som for eksempel er opdelt i album, kunstner eller genre. I øvrigt vises mappens navn også i displayet.Freeman 510 har indbygget 120 sekunders antichok-funktion, som sikre stabil afspilning af MP3-filer ved rystelser i op til to minutter. Det betyder f.eks., at man kan løbe med afspilleren uden at lyden hakker eller stopper. Lyden gemmes i hukommelsen, som tager over, hvis det ryster meget. Ved afspilning af almindelige CD-skiver er anti-chok-funktionen på 48 sekunder.

En smart lille feature gør at de to stk. genopladelige batterier, som medfølger Amitech MP3 Freeman 510, oplades når bare afspilleren er tilsluttet strømforsyningen. Der er altså ikke behov for en ekstra batterioplader.

Skulle den danske brugsvejledning ikke være nok, ydes der dansk telefonhjælp i 3 måneder.

Introduktionsprisen på det danske marked er Kr. 999,-

Amitech MP3 Freeman 510 er i handlen, og nærmeste forhandler kan oplyses på telefon 87 43 30 30.

Besøg Amitech på nettet.


Torsdag d. 10 oktober 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: