Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Scor din kvinde - igen


Kategori: Mellem mænd

Er forholdet mellem dig og din kæreste blevet lidt for hverdagsagtigt? Mangler I gløden, der skal være i et hvert forhold? Slår det ikke længere gnister i dine boxershorts, når hun kommer våd og nøgen ud fra badet? Er hun mest af alt bare blevet mor til dine børn?
Er forholdet mellem dig og din kæreste blevet lidt for hverdagsagtigt? Mangler I gløden, der skal være i et hvert forhold? Slår det ikke længere gnister i dine boxershorts, når hun kommer våd og nøgen ud fra badet? Er hun mest af alt bare blevet mor til dine børn?

Skulle det være tilfældet, har hun det formentlig på nøjagtigt samme måde! Og skal jeres forhold ikke falde helt fra hinanden, skal I gøre noget aktivt for at få gløden og begejstringen tilbage i forholdet.

Det her råd kan ikke gøre jeres forhold safe forever, men det kan være med til at få tændt en gnist i det - i hvert fald for en periode. Efterfølgende skal der stadig arbejdes på det.Indledningen
Inden det bliver scoringstid, skal I begge gøres klar. Om I gør jer klar på den samme adresse eller på to forskellige er lige meget, men det er vigtigt, at I ikke ser hinanden, mens I gør jer klar, eller når I går ud af døren. I skal gøre alting hver for sig. Ellers er spændingen lissom væk, ikk?

Hvis I gør jer klar på samme adresse, vil jeg foreslå, at manden gør det først. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at manden kan barberere sig, gå i bad, tage tøj på, deo, aftershave osv. på en halv time til tre kvarter. Kvinden tager... hun tager... lad os nøjes med at sige noget længere tid.

Lyt gerne til noget god musik mens I dresser jer op, så I kan komme i den helt rigtige stemning.

For dit vedkomne kan du altså ikke slippe med at tage et bad, og bare tage dit hverdagstøj på. Du skal have den helt store tur. Håret skal sættes pænt, hvis du har noget at sætte. Skjorten skal være nystrøget og det samme skal dine bukser. Naturligvis skal slips og jakke passe til skjorte og bukser. ”Kan jeg ikke bare tage en pæn bluse på...?” NIX! Du skal ud og score en fantastisk kvinde, og det gør du altså ikke i en bluse! Som nævnt skal du dresses op, så det kræver også nypudsede sko, nyklippede og rene negle, rene øre, et pænt bælte osv...

Når du er klar til at tage af sted, tager du af sted.

Turen går hen til det sted I har aftalt på forhånd. Det må meget gerne være det sted I mødte hinanden, eller et sted hvor I begge har et forhold til. Men hvis jeres venner kommer dér, skal I vælge et andet sted. I det tilfælde må det gerne være et helt nyt sted, hvor ingen af jer har været før. Det skal være et pænt sted, et sted hvor der er hyggeligt.

Så skal der scores
Hvis I har gjort jer klar samme sted, går der noget tid, inden hun træder ind ad døren, så lad være med at drikke dig småfuld, inden hun kommer.

Døren går op. Ind kommer den kvinde, som du har planlagt, du skal have med hjem denne aften. Hun sætter sig i den anden ende af baren.

Du kan se på hende, at hun har gjort en masse ud af sig selv. Håret sidder rigtigt, makeuppen er elegant lagt på, tøjet er nystrøget, og hun ser kølig og dejlig ud. Hun ser sig forsigtigt omkring i baren. Hvem sidder der?, kender hun nogen?, er der nogen, der er værd at stifte bekendtskab med? Hun ser på dig et kort øjeblik, hvorefter hun får øjenkontakt med bartenderen. Hun bestiller en drink.

Wauv, det her bliver ikke nogen nem opgave, men det bliver sjovt og udfordrende. Den kvinde du have med hjem.

For dit vedkomne går opgaven nu på, at du skal gøre hende interesseret i dig. Du skal score hende. Køb hende drinks, send hende hede blikke, smil til hende og blik til hende når du har øjenkontakt med hende. Når tiden er inde, når hun viser interesse for dig, sætter du dig hen ved siden af hende. Når du gør det godt, viser hun, at hun er interesseret i dig, når du gør det skidt, afviser hun dig. Spil hendes spil, vind hende som du har gjort før.Efterspillet
Når du har scoret hende, skal I ikke bare hjem under dynen. Nu skal du holde hendes opmærksomhed. Du skal tage hende med ud i byen. I skal ud og danse, ud og more jer. Du skal stadig gøre dig fortjent til at tage hende med hjem. Du skal være en gentleman, du skal forkæle hende. Hun skal føle sig værdsat. Hun skal føle, at du er den helt rigtige mand at tage med hjem - fuldstændig som dengang I fandt hinanden.

Nu kunne det være fristende at tage hjem og dyrke en gang hurtig sex med hende. Men nej, den går ikke. Du skal stadig give hende hvad hun har lyst til. Forkæl hende, kram hende, kys hende, knus hende, lad hende føle sig som en prinsesse. Du har jo lige scoret hende!


Onsdag d. 9 oktober 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: