Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Alfa 147 GTA klar til kamp i GTI-klassen


Kategori: Gadgets

Alfa-Romeo har gennem historien været kendt for at producere sportslige bilmodeller, og på det seneste har man set en række sportslige GTA modeller rulle af samlebåndet i Torino.
Alfa-Romeo har gennem historien været kendt for at producere sportslige bilmodeller, og på det seneste har man set en række sportslige GTA modeller rulle af samlebåndet i Torino. 156 serien har været under kærlig behandling, og er blevet rost til skyerne af den samlede motorpresse, så med den succes in mente har Alfa-Romeo kastet sig over 147 serien. Den nye Alfa-Romeo 147 GTA får premiere på Paris udstillingen i denne uge.


Alfa 147 GTA oser langt væk af sport og elegance

Modellen ligner umiddelbart en normal 147, men kigger man nærmere, vil man se, at 147 GTA har fået større sideskørter, ændrede forlygter samt en større indsugning i fronten. Indendørs vil man bemærke mere sportslige sæder, samt ændrede pedaler.


Den sportslige kabine byder op til dans

Kraftværket i Alfa 147 GTA er den lækre 3.2 liters V6´er med 24 ventiler og hele 250 HK. Dermed er den en af de stærkeste biler i sin klasse. Dog kendes de præcise tal for præstationerne ikke, men forvent at den bliver en af de hurtigste i GTI klassen. Alfa-Romeo har også arbejdet meget med optimering af køreegenskaberne.


Som udgangspunkt er affjedringen ændret, til fordel for de sportslige køreegenskaber, og samtidig er bilen udstyret med detaljer såsom EBD (Elektronisk Bremse Distribution), ASR (System der forhindrer hjulslip under acceleration), VDC (Stabilitetskontrol der sikrer gode svingegenskaber) samt MSR (der optimerer drejningsmomentet under nedgearinger ved nedbremsninger). Sidst men ikke mindst står bilen på større 17 tommer fælge. Pris og introduktion på det danske marked er endnu ukendt.


Mandag d. 23 september 2002 af: Jens-Christian Hall

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: