Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Ny DVD-afspiller understøtter MPEG-4


Kategori: Gadgets

Så er KiSS Technology igen på barrikaderne med en ny afspiller der understøtter MPEG-4 formatet. MPEG-4 er et format der kan bruges på Internet.
Så er KiSS Technology igen på barrikaderne med en ny afspiller der understøtter MPEG-4 formatet. MPEG-4 er et format der kan bruges på Internet. Dermed vil det være muligt at hente film ned fra nettet og afspille dem på den nye afspiller. Afspilleren ventes på gaden inden jul.

MPEG-4 er det sidste nye indenfor kompressionstandarder, der gør det muligt for producenter af musik og film at skabe avancerede programmer, der indeholder lyd, video, tekst og grafik. Brugerne vil have mulighed for at gemme helt op til 2 timers film i fuld længde på en enkelt CD samtidig med, at man stadig har en meget høj kvalitet på både billede og lyd.


KiSS Technology har indgået samarbejde med det amerikanske selskab Sigma Designs, om at integrere Sigmas EM8500 progressive chip i den nye linje af DVD afspillere. Sigmas 8500chip serie er et perfekt valg til DVD afspillere og gør det muligt at indbygge understøttelse af MPEG-4, MP3, WMA, Photo CD, Progressive DVD-Video og ordinær musik CD afspilning.

I fremtiden vil KiSS Technologys nye DVD afspillere tilbyde brugerne mange nye muligheder der inkluderer: Afspilning af DVD film, MPEG-4, MP3, SVCD, DVD-RW, CD-RW, CD, HDCD, WMA og andre formater.

Besøg www.kiss-technology.com


Onsdag d. 4 september 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: