Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Afskaf fars dag og indfør mandens dag


Kategori: Rundt på nettet

Det er budskabet på websitet mandens.dk - stedet hvor kvinder sidder over!
Det er budskabet på websitet mandens.dk - stedet hvor kvinder sidder over!

Som de siger:
”MANDENS DAG er dagen i året, hvor vi kan være glade for at være mænd. På denne dag træder vi ud af skyggetilværelsen som kvindernes assistenter og medløbere, og som overgrebs- og gerningsmænd. Vedkender os det hele. Knapper skjorten op og blotter gorillamåtten eller de fem forkølede fehår. Efterlader lokumsbrættet oppe. Pifter efter pigerne på gaden. Holder fest. Værst af alt: uden at skamme os over det.”

Mandens.dk hørmer af rigtig mand. Uanset hvor man kigger hen, er det tydeligt, at de her mænd har værktøj i kælderen, benzin i blodet, og testosteron i årerne. Her bliver mænd hørt, og kvinder må sidde over.Under menupunktet ”Tema” gemmer der sig en masser artikler om bl.a. piberygning, tornadoer, mænds ”hovedpine”, ældrepleje, Afghanistan, lopper, om hvorfor mænd gifter sig osv. osv.

Intet ordentligt mandesite uden opskrifter og det har mandens.dk selvfølgelig også. Her kan du f.eks. finde en lækker opskrift på hvordan du kan lave biksemad på kort tid. Bl.a. er der ingen grund til at fjerne plasticen omkring baconen, inden den skæres ud, det går hurtigere, hvis du bare skære gennem hele pakken og fjerner plasticen bagefter.

Uden mad og drinks dur *hik*... du kan også finde en masse drinks på sitet - og endelig nogen der kan finde ud af at lave ordentlige drinks. For naturligvis bør der være mere alkohol end sodavand og juice i drinks til mænd. Ingen tvivl om det!

Under punktet ”Mand til Mand” kan du også komme til orde. Her kan du give din mening til kende, om det der interesserer dig. Herefter kan andre mænd så give deres mening til kende. Der er lige den lille detalje, at der er ret mange kvinder, der blander sig. De er altså ikke til at komme uden om - selv på et site hvor ”kvinder sidder over”.

”Lysthuset” er... behøver du høre andet end overskriften ;-)

Slå et smut forbi mandens.dk og se hvad de ellers kan byde på.


Mandag d. 2 september 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: