Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Har du brug for et huseftersyn?


Kategori: Blandede

Når man skal sælge sit hus, så er det vigtigt at få huset set efter først, for at man kan lave en rapport, der beskriver bygningens faktiske tilstand på købstidspunktet. Det er nødvendigt for at kunne lave en ejerskifteforsikring.
Hvis du skal sælge dit hus, så er det vigtigt at få et huseftersyn. Det er dig som sælger, der skal sørge for at få et huseftersyn. I princippet er det helt frivilligt, om du vil have den, men det er rigtig smart både for dig og køberen.

Med et huseftersyn kan der laves en tilstandsrapport, der beskriver bygningens faktiske tilstand, og det er nødvendigt for at få en ejerskifteforsikring, som er den forsikring, der dækker over skjulte skader i boligen, som hverken sælger eller køber kendte til på købstidspunktet. De ting, der så ikke fremgår i tilstandsrapporten kan du som sælger slippe for at skulle hæfte for i de næste 10 år.

Derudover vil de fleste købere nok kræve en tilstandsrapport, når de køber et hus for at få indsigt i boligens tilstand.

Du kan få et huseftersyn fra Mk consult Byg , som der så kan skrives tilstandsrapport ud fra, der er gyldig i seks måneder. Hvis du vælger Mk consult Byg vil du blive kontaktet af en engageret og byggesagkyndig arkitekt, der har arbejdet i byggebranchen i over 20 år, så her er du sikret grundighed og kvalitet.Tirsdag d. 18 december 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
15-02-19 14:10:23
Kammerjunk

Kommentarer: 4

Det er i det hele taget en god idé at alliere sig med en advokat når man skal sælge hus. Så er der styr på alt det praktiske. Kan anbefale https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: