Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Leg jer til god sex


Kategori: Mellem mænd

Få ny sex - med din gamle kæreste. Ja sådan kan det føles, hvis du kan få hende overtalt til en lille sexleg. Og ikke nok med at det kan være enormt frækt, så kan det også være hylende morsomt.
Få ny sex - med din gamle kæreste. Ja sådan kan det føles, hvis du kan få hende overtalt til en lille sexleg. Og ikke nok med at det kan være enormt frækt, så kan det også være hylende morsomt.

Hvis din pige er genert, eller hvis hun ikke er ”typen” på sådan en leg, er det ikke sikkert, at hun køber ideen med det samme. Så er det vigtigt, at du ikke bare maser på og prøver på at overtale hende, men lader hende få lidt tid, så hun kan forene sig med tanken. Det skal være en fornøjelse for begge parter.

Når hun har givet grønt lys, til at I kan lege en leg, er der et par ting, du skal være opmærksom på. For det første skal hun hele tiden føle sig tryg, ikke noget med at presse hende ud i noget hun ikke har lyst til, et nej er et nej! For det andet er det en god ide at aftale et par dage i forvejen, hvornår I vil lege, og gerne hvad I vil lege. Så kan I begge gå og glæde jer, til hvad der skal ske - og fantasere om det.

Den første gang I leger en leg, er det en god ide at lade hende bestemme, hvilken leg I skal lege. Hvis hun altså har mod på at fortælle om, hvad hun synes, der er frækt. Hvis hun ikke rigtig vil komme ud af busken, bør du foreslå, at I leger Håndværkeren. Langt de fleste kvinder tænder på tanken om, at der kommer en flot og muskuløs håndværker på besøg hos hende. Og mens han ligger under vasken og banker på rørene, står hun bagved og klæder ham af med øjnene, mens hun drømmer om at ”fortære” hans lækre, muskuløse, svedige krop.

Inden vi skal have et par eksempler på hvilke lege, der kan leges, skal der lige falde en advarsel! Hvis I f.eks. leger Håndværkeren, og I kender en håndværker eller to, er det forbudt at spørge ind til, om hun synes, det kunne være frækt, hvis han eller han kom forbi! Det er en leg mellem dig og hende - og resten af verden skal holdes udenfor! Hvorfor? Fordi det nemt kan ende op i noget uheldigt. ”Synes du, det kunne være frækt, hvis han kom forbi???”, ”Er du forelsket I ham???”, ”Hvorfor nævner du lige ham...???”. Kan du se det for dig? Det kan aldrig blive til noget godt!

Herunder følger nogle eksempler, men der findes masser af andre lege, og hvis I synes, nogle andre er mere frække, så skal I lege dem.

No hands
En rigtig sjov leg som kun kan sætte latteren i gang, og som I kan grine af længe efter. I starter fuldt påklædte, og så skal tøjet ellers af - uden I bruger hænderne. Forstil dig at hun har et par af de her cowboybukser på, som har 7 knapper, og som er helt smalle ved fødderne. Bukserne er ret tykke i stoffet, så de skal nok gå. Forestil dig så, at du har skjorte på. Alle de små knapper skal knappes op med hendes tænder. Kan du se det for dig? (hehe) Bagefter skal I fuldføre et samleje uden at bruge hænderne. Hvis I ikke er tændte nok, fordi I hele tiden skriger af grin, er det hendes opgave at få dig op at stå med munden og din at åbne hende med tungen, så du kan trænge ind i hende. Jeg lover dig, den her leg kan kun blive en succes!

Kunden og luderen
Nu har du endelig chancen for at prøve en vare af, inden du betaler for den. Om hun skal være dyr eller billig at se på, er op til jer. Er I mest til selvsiddende strømer, der er gået i stykker, skal hun se billig ud. Hun skal måske også have en masse makeup på. Eller måske skal hun have en hvid pels på med den helt rigtige kjole under. Husk at lytte til hvad hun har lyst til, det er det vigtigste! Behøver jeg at fortælle, hvad resten af legen går ud på?

Sygeplejersken og patienten
I denne leg bør hun have hvide strømper, hofteholdere og noget der minder om en hvid kittel på. Nu er hendes opgave et finde ud af, hvor du har ondt og hvad hun kan gøre for, at du får det bedre. Jeg har en ide om, hvad der skal til, men lad hende selv finde ud af det... hvis jeg ikke tager helt fejl, ender det med noget seksuelt ;-)

Håndværkeren
Nå, som kom vi til (måske) hendes yndlinges fantasi. Selv om hun drømmer om en svedig håndværker, vil jeg foreslå, at du tager et bad inden legen og tager en lækker duft på. En fantasi skal tit pudses af, inden den føres ud i livet. Tag noget tøj på som kan minde om en håndværkeres og gerne en gammel T-shirt så hun kan flå den af dig. I denne leg skal hun have lov til at forføre dig - og lad hende gøre det. Lad hende kører showet.

Sterinlys-legen
Denne leg er til dem der kunne tænke sig et lille bid af smerte. En overkommelig og for mange en behagelig smerte. Når I har klædt jer af, og I er klar til denne leg, skal I have tændt et par lys. En ligger på gulvet eller sengen og den anden sidder på maven eller hoften af den anden. Nu går det ganske enkelt ud på, at dryppe varm stearin på brystet af den der ligger ned. Skal det være en lille smerte, dryppes fra en høj højde, og det siger næsten sig selv, men jo tættere på brystet der dryppes, jo varmere er stearinen, når den rammer brystet. MEN som mand skal du passe på, hvis du har mange hår på brystet. Det er ikke sjovt at tage en stor stearinkage af et bryst som er meget behåret. Selv om det var sjovt, mens det stod på, er det ikke sjovt at tage af.

Blid bondage
I denne leg kan det være en god ide, hvis I har et kodeord, som kan stoppe legen. Hvis du f.eks. er ved at binde hende til sengen, og hun siger ”Stop - Stop - Jeg vil ikke mere - lad mig gå”, så kan hun godt sige det for sjov, fordi det er en del af legen. Men har I et kodeord, er du slet ikke i tvivl om, om hun siger det, fordi det er en del af legen, eller hun virkelig mener det. Hvis nu kodeordet er ”ketchup” eller ”spisebord”, er du slet ikke i tvivl om, at legen skal stoppe, fordi den er blevet for vild for hende. Og så snart kodeordet lyder, skal den stoppes!


Onsdag d. 28 august 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: