Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Den perfekte julegave til en, du elsker


Kategori: Blandede

Julen er på trapperne. Find smukke ringe fra Aagaard hos Brodersen + Kobborg og forkæl en, du har kær.
En Aagaard ring er en perfekt gave til en, du gerne vil glæde, uanset om det er til en kæreste, din mor, en god veninde eller en helt fjerde. Uanset hvilken ring, du vælger, så vil det sikkert være et hit, fordi smykker fra Aagaard er meget unikke, og så vil en ring til hver en tid være en lidt særlig gave, som gør modtageren ekstra glad.
Aagaard designer både ankelkæder, armbånd, armringe, brocher, børnesmykker, halskæder, herresmykker, ringe, vedhæng og øreringe, og så går de altid efter et lækkert design og topkvalitet. Og det er lige meget, om du bedst kan lide klassiske, enkle smykker eller om du mere er til noget, der larmer lidt, som har et kunstnerisk design og som er en anelse mere modigt.
Du kan blandt andet fine den smukke 14 karats guldring fra Aagaard, der har en blomst af diamanter og safir foran. Den har elementer af at være klassisk, men samtidig har den også lige det ekstra, som gør den unik og gør, at den skiller sig ud på en fed måde. Så hvis du kender en, der passer til en sådan ring, så skynd dig ind og klik den hjem.Tirsdag d. 20 november 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: