Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Tag en romantisk getaway


Kategori: Blandede

Nyd en lækker getaway til det smukke badehotel Blokhus i Nordjylland
Er hverdagen blevet lidt hektisk, så kan du nyde et lækkert getaway-ophold med en du holder af på Badehotel Nordjylland , der ligger lige ned til Vesterhaven.
Det kan være godt med et afbræk, når hverdagen bliver lidt for travlt, og her er Strandhotellet Blokhus den helt rigtige oase og ganske enkelt det perfekte sted at tage hen.
Et getaway forløber med, at I tjekker ind fra klokken tre om eftermiddagen, hvorefter der serveres kaffe eller te i den hyggelige lounge eller i gårdhaven, hvis vejret er til det, og så får I en udsigt tre-retters menu om aftenen i badehotellets egen restaurant. Efterfølgende serveres der kaffe med tilhørende hjemmegjorte godter og dagen efter vågner I til fantastisk morgenmad og duften af friskbrygget kaffe, inden I tjekker ud klokken 11.
Opholdet inkluderer også fri adgang til wellness og internet. Til badehotellet hører nemlig en lækker wellnessafdeling, sådan at du rigtigt kan få løst op i spændinger, der måtte være i kroppen. Til de lidt mere aktive er der også et fitnessrum med gode forhold og fine redskaber lavet i amerikansk valnøddetræ.
Du kan finde mere information om priser og datoer på siden.
Mandag d. 2 juli 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: