Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3847 har stemt.

Tips og tricks: Sådan kommer du i gang med golf


Kategori: Kultur og sport

Er du blevet træt af fodbold, tennis eller andre sportsgrene, og har du behov for at dyrke en ny sport, hvor fordybelse og koncentration er altafgørende, er golf et oplagt valg for dig. Her får en lille lyn-guide til, hvordan du kommer godt i gang med den traditionsrige sport.
Vil du være god til at spille golf, kræver det tid, øvelse og et mindre greb i pengepungen. Men så er du også godt på vej til at lære en sport, som de fleste kan fornøje sig med.

Selvom der måske er mange fordomme om golfspillere, så er det nemlig ikke kun for de rige, de snobbede eller pensionister.

-Det mest simple råd er at henvende sig i den lokale golfklub og fortælle, at man gerne vil lære at spille golf, har Andreas Hartø, der er kommunikationskonsulent i Dansk Golf Union, udtalt til Jyllands-Posten i starten af juni 2018.

-Langt de fleste golfklubber tilbyder et prøvemedlemskab, hvor man får nogle timers undervisning, og derefter kan man overveje, om man vil meldes ind i klubben som fuldtidsmedlem eller ej, sagde han også til den danske morgenavis.

En vigtig del af at spille golf er udstyr, udover selvfølgelig at kunne spille spillet og kende reglerne. Andreas Hartø fortalte også i samme omgang, at det ikke kræver den famøse golf-dresscode med ternede bukser og polotrøje, hvis man vil spille golf.

Dog er det ufravigeligt, at man spiller med rigtige golfbolde og golfkøller, og hvis du har fået mod på at prøve den dejlige sport af, kan du med fordel starte med at kigge nærmere på, hvilken slags golfbold du ønsker at spille med, så du er klar til at slå dine første slag.Torsdag d. 28 juni 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: