Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Har I overvejet en erhvervspsykolog på arbejdet?


Kategori: Blandede

Der kan være mange udfordringer – både åbenlyse og skjulte – som en erhvervspsykolog kan hjælpe med at gøre nemmere for dig og dine kolleger.
På nogle arbejdspladser er stress, mistrivsel, dårlig ledelse, uengagerede medarbejdere mv. en stor del af de udfordringer, der præger hverdagen. Årsagerne til problemerne kan være vidt forskellige, men løsningen er ofte den samme. Hvis din arbejdsplads er præget af nogen af de ovenstående udfordringer, kan det være en god idé at indgå et samarbejde med en erhvervspsykolog. 
 
Fylder stress og mistrivsel i dagligdagen, når du er på arbejde, kan en erhvervspsykolog hjælpe med et samtaleforløb og ledelsessparring. På den måde kan psykologen via fortrolige samtaler med medarbejderen eller medarbejderne identificere årsagerne til mistrivsel samt behandle for symptomerne. 
 
En anden metode til at komme udfordringerne til livs kan være tre-partssamtaler, hvor der både er en psykolog, en leder og en medarbejder til stede. Disse samtaler kan hjælpe med at finde et fælles grundlag for det videre arbejdsforløb, så man undgår mistrivsel igen. 
 
Der kan også være behov for sparring mellem leder og en psykolog, hvis man ønsker mere fokus på medarbejdernes trivsel. På den måde kan psykologen coache og sparre med lederen i forhold til en konkret plan i forhold til de konkrete udfordringer. 
 
Lyder det som noget for din arbejdsplads? Så kan du læse mere om jeres muligheder for en erhvervspsykolog.


Onsdag d. 6 juni 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: