Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Vejlefjord Rehabilitering tilbyder rådgivning


Kategori: Blandede

Vejlefjord Rehabilitering tilbyder gratis og landsdækkende rådgivning.
Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad VISO er? Så kontakt Vejlefjord Rehabilitering, der udfører gratis og landsdækkende VISO-rådgivning, og de vil hjælpe dig videre i processen.


VISO er den nationale Viden- og Specialrådgivnings Organisation, der hører hjemme under Socialministeriet.
Rådgivningen, som Vejlefjord Rehabilitering kan tilbyde, er både gratis og landsdækkende, og den kan altså bidrage til, at den specialiserede viden kan komme til gavn, lige præcis der, hvor behovet er.
VISO for eksempel være med til at hjælpe til en bedre forståelse af de problemstillinger, der kendetegner situationen for en person med hjerneskade eller for forældrene til et barn med hjerneskade eller udviklingsforstyrrelse.
Den funktion, som VISO har, er blot vejledende, men den kan for eksempel være med til at hjælpe en kommune til at vælge den helt rigtige behandling af en patient med hjerneskade. Al visitation til undersøgelse og rådgivning foregår gennem VISO’s centrale enhed, som er placeret i Odense. Denne enhed tager blandt andet stilling til, om der er tale om en egentlig VISO-sag, og så vurderer den, hvilke eksperter der i givet fald skal inddrages i sagen
Kontakten til VISO er åben for både borgere og kommunale sagsbehandlere. Herefter kontaktes Vejlefjord Rehabilitering direkte af den centrale VISO-enhed med henblik på at få udført opgaven. De opgaver, som Vejlefjord Rehabilitering så kan udføre for VISO, består blandt andet af specialrådgivning og udredning i de mest komplicerede og specialiserede sager indenfor det givne felt.
I VISO-sager foregår arbejdet altid lokalt hos dem, som opgaven handler om. De er altså således vant til at køre rundt til og navigere som specialistkonsulenter i både institutioner, bosteder, forvaltninger og lignende i hele landet.
Du kan altid ringe til Vejlefjord Rehabilitering, hvis du har brug for hjælp eller svar på yderligere spørgsmål, og så vil de hjælpe dig videre.Onsdag d. 30 maj 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: