Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3890 har stemt.

Undersøgelse viser: Kvinder bedst til at parkere


Kategori: Blandede

Mange mænd går og tror at de er det køn, der er bedst til at parkere. Nu viser en stor engelsk undersøgelse at kvinder er bedre end mænd til at parkere bilen. Kvinderne er nemlig mere præcise til at ramme parkeringsbåsen i midten.
En engelsk undersøgelse viser at selvom kvinderne er lidt længere tid om at parkere bilen, er de bedre end mænd til at parkere bilen. Undersøgelsen kommer fra parkeringsselskabet NCP, og den viser at hele 53 procent af de kvindelige bilister får placeret bilen centralt, mens det kun er 25 procent af mændene, der formår det samme. Grunden til dette kan være at mændene har for travlt, når de skal finde en parkeringsplads.
Derudover er kvinder også bedre til at bakke ind i båsen. 39 procent af kvinderne udførte en fejlfri baglæns parkering, mens kun 28 procent af mændene formåede det samme. Mænd laver stadig færre efterjusteringer, og er lidt bedre til at forlæns parkeringer.

Sikrest med baglæns parkeringer


Selvom mændene laver færre efterjusteringer og er bedre til forlæns parkeringer, er det en god ide at have mere fokus på baglænsparkeringerne. Undersøgelser fra Havarikommissionen viser nemlig, at der er sikrest at bakke ind på parkeringspladsen.
Det viser sig, at mange ulykker kan undgås, hvis man bakker ind i p-båsen, da det giver et bedre udsyn, når man skal forlade p-pladsen igen.
Så kære mænd, her kan I finde et bakkamera til biler , så I også kan blive bedre til at bakke ind på p-pladsen.Mandag d. 30 april 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: