Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3844 har stemt.

Sommerdestination: Golfrejser i hele verden


Kategori: Kultur og sport

Du er ved at planlægge sommerferien, men kan ikke bestemme dig for, hvor dette års rejse skal gå til. Hvis du ikke kan få nok af golf og samtidig ønsker dig et nyt spil terræn og godt vejr, så burde du vælge en golfrejse.
Golfrejser åbner op for mange muligheder og du har mulighed for at dyrke din passion for golfspil samtidig med, at du kan opleve verden. Golf er en sport der bliver sjovere, hvis du har mulighed for at prøve nye baner og spillet bliver endnu sjovere, hvis du samtidig kan nyde det gode vejr på banen.

Tag på rejse til Spanien, Sydafrika eller Thailand


Mulighederne er mange, hvis du ønsker at kombinere golf og kultur. Der er golfbaner over hele verden, der bare venter på at du kommer og spiller på dem. Du kan derfor komme på golfrejser i hele verden , og hvis du ikke selv orker at finde frem til den perfekte golfrejse, kan du finde et dedikeret rejsebureau, der kan finde den perfekte golfrejse til dig.
ClassicGolf er fokuseret på at levere branchens bedste service og har et samarbejde med gode hoteller verden ovre, der sikre at kravene om et godt ophold bliver opfyldt. Bureauet tilbyder rejser til Spanien, Grækenland, Portugal, Sydafrika, Cypern, Italien, Thailand, Tjekkiet, Marokko, Den Dominikanske Republik, Dubai, Tyrkiet, Irland, USA og Mauritius. Du kan derfor nemt kombinere din favoritdestination for hele familien med en golfrejse. Der er noget for alle, hvilket gør dette til den perfekte rejseform.Mandag d. 26 marts 2018 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: