Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Koteletter med krydderurtesauce


Kategori: Mad og drikke

Denne ret er oplagt til den daglige fest - ikke nok med at den smager fantastisk godt - den er også en fryd for øjet.




Denne ret er oplagt til den daglige fest - ikke nok med at den smager fantastisk godt - den er også en fryd for øjet.

(4 personer)
10 g smør
4 svinekoteletter (ca. 350 g)
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber

225 g markchampignoner i halve og kvarte
150 g chalotteløg i både
1 spsk vand
250 g cherrytomater
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

½ liter Cheasy Sauce med krydderurter og hvidløg 3%

Pynt: Friske oreganoblade.
Tilbehør: 1 kg nye kartofler.


Tilberedning:
Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg koteletterne ved jævn varme ca. 4 min. - vend af og til. Drys med salt og peber. Tag koteletterne op og lad dem hvile tildækket mens resten af retten tilberedes.

Kom champignoner, løg og vand i panden med stegesky. Steg grønsagerne ved jævn varme i ca. 4 min. eller til løgene er møre uden at være bløde. Tilsæt cherrytomater, salt og peber og steg yderligere i ca. 1 min. Smag til.

Hæld Cheasy saucen i en tykbundet gryde og bring saucen i kog under omrøring.

Ved serveringen: Anret koteletterne på et varmt fad sammen med de stegte grønsager og server saucen i en varm skål.

Energifordeling i procent for retten:
Fedt: 28%
Kulhydrat: 50%
Protein: 22%

Samlet energiindhold for retten: 8670 kJ
Energiindhold pr. person: 2.167,50 kJ

Denne ret er bragt i samarbejde med


Tirsdag d. 11 juni 2002 af: Rikke Sofie Hansen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: